Prive lease occasion

Prive lease occasion van privelease.org

Alhoewel de prijzen voor een privé lease auto de laatste jaren flink zijn gedaald kunnen de maandelijkse tarieven nog altijd flink op uw maandelijkse budget drukken. Het goede nieuws is dat u geen nieuwe privé lease auto hoeft te nemen. Nieuwe auto’s die na hun 1e leasecontract weer ingeleverd worden kunnen weer opnieuw in de privé lease sector terechtkomen. Dit geldt voor de meeste lease occasions.

Deze auto’s zijn 1, 2 of 3 jaar in gebruik geweest en komen dan weer opnieuw vrij. U kunt zo’n lease auto occasion dan natuurlijk ook nemen. Het grote voordeel is de prijs. De auto is niet meer nieuw, maar is waarschijnlijk 1 tot 3 jaar oud. U kunt dan gaan rijden in een jonge occasion tegen lagere kosten dan voor een nieuwe privé lease auto. Particulier leasen occasion is in sommige gevallen ook mogelijk.

Voor deze lagere kosten heeft u dan geen gloednieuwe auto, maar u geniet wel van alle voordelen die privé lease met zich mee brengen. Bij de prijs inbegrepen zitten alle onderhoudskosten, de autoverzekering, wegenbelasting en pechhulp.  Dat zijn goede voordelen voor een occasion lease!

Ook voor een privé lease occasion geldt dat u alleen de benzine hoeft te betalen. Over bijtelling hoeft u zich bij een privé lease occasion ook geen zorgen te maken. Voor privé lease betaalt u geen bijtellingstarief. Bijtelling telt enkel voor zakelijke leaseauto’s.

Waar moet u op letten bij een privé lease occasion?

De onderlinge prijsverschillen tussen de leasemaatschappijen voor een privé lease occasion zijn vrij groot. U doet er goed aan om vooraf voldoende informatie in te winnen. Bezoek verschillende leasemaatschappijen en vraag een offerte aan. Dit is echt aan te raden bij een lease occasion.

Let goed op alle voorwaarden die gesteld worden. Alhoewel de meeste privé lease occasions All-In worden aangeboden zijn er altijd uitzonderingen waardoor u zelf nog bepaalde zaken moet regelen. U kiest voor een privé lease occasion vanwege het gemak dat alles u uit handen wordt genomen. Kies dan wel voor een privé lease maatschappij die alles voor u regelt.